Onze visie

Waldorf- Steinerpoppen paradijs.
                Antroposofische lappenpoppen

Meer dan veertig jaar geleden maakte ik mijn eerste handgemaakte poppen. Ik verwachtte ons eerste kindje. Het leek me dat elke fase in het leven een andere pop noodzakelijk maakte.
Vele jaren later kwam de antroposofie(pedagogie) op mijn weg en er werd mij zoveel duidelijk. Dingen die ik spontaan had gedaan kregen nu inhoud en een grondslag. Mijn lappenpoppen kregen hierdoor een andere uitstraling en dimensie. Na verschillende antroposofische opleidingen ontstond de hele collectie die het kind volgt in zijn ontwikkeling. 

De kindvriendelijke lappen poppen die ik maak worden ook wel Waldorf-of Steinerpoppen genoemd, naar de gelijknamige pedagogie. Ze worden allen gemaakt uit uitsluitend natuurlijke materialen zoals schapenwol, linnen, katoen, gekamde katoen, zijde, flanel en 100% wollen vilt.
Deze materialen maken ze dan ook warm en knuffelzacht. Bij elke ontwikkelingsfase past een pop, de eerder gekregen poppen blijven deel uitmaken van het leven van het kind en behouden hun verkregen plekje.
Deze heerlijk warme zachte Antroposofische lappenpoppen kan je nu kopen in onze shop.  

Een wereld gaat voor je open, in onze shop vind je het mooiste wat de sprookjeswereld je te bieden heeft.

Een ruime keuze lappenpoppen en kabouters en natuurlijk de seizoentafelfiguren.

Indien de gewenste pop niet aanwezig is in de webshop kan je ook een bestelling plaatsen. Vergeet niet dat het maken van deze handgemaakte poppen uren in beslag nemen. 
Afhankelijk van het aantal bestellingen kan de leveringstijd soms wel langer uitvallen dan je denkt. 
Kom dikwijls op bezoek en ontdek zo telkens de nieuwste creaties op deze pagina’s en vooral bezoek de shop voor je aankopen.